Ceļojumu katalogs

Atpūta Slovākijās kalnos

Uzzini vairāk !


Slovākija

Galamērķis :Pienini nacionālajs dabas parks-Stary Smokovec-Oravas pils-Demanovas stalaktītu alu , Slovākija
Cena : 150 LVL
Izbraukšana: Rīga, Latvija, 16-Septembris
Atgriešanās: 20-Septembris
Dienas:5
Transports:Autobuss
Ceļojumu piedāvāINDI, Pērses iela 9/11
Telefons: 67 226627, 67 220210
indi@delfi.lv
www.indi.lv

  Rezervēt
  Pieprasīt papildinformāciju
 

Atpūta Slovākijās kalnos


1. diena-

Izbraukšana no Rīgas. Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā Krakovas apkaimē.



2. diena-

Brokastis viesnīcā.Ceļš caur Polijai. Pusdienlaikā ierašanās Pienini nacionālajā dabas parkā. Brauciens pa Dunajecas upi ar tradicionālajiem slovāku plostiem, kurus vada jautrie plostnieki. Pēc nobrauciena-slovāku nacionālā krodziņa kolibas apmeklējums, kurā iepazīsim šī reģiona vietējo iedzīvotāju ,,gorālu” tradīcijas.

Ceļš līdz Popradai. Vakarā iespējams apmeklēt akvaparku ,,Aquacity”- mūsdienīgu baseinu un siltā minerālūdens kalniņu kompleksu. Lieliska iespēja relaksēties un vakara gaismā vērot lāzeru šovu.

Nakts viesnīcā Popradas apkaimē.



3. diena-

Brokastis viesnīcā.Pārbrauciens līdz Stary Smokovec ciematiņam. Ar kalnu tramvajiņu iekarosim Hrebienok virsotni(1285m v.j.l.) un pēc tam dosimies pastaigā pa kalniem*(~2,5st.) līdz Skalnate pleso(1771m v.j.l.), kura ir pa spēkam katram piedzīvojumu meklētājam. Redzēsim mutuļojošu kalnu strautu, ūdenskritumus, augstkalnu krodziņus-,,hatas” un skaisto Tatru kalnu dabu.

Skalnate pleso mūs iepriecinās neliels kalnu ezeriņš. Pēc tam iespējams pacelties vēl augstāk kalnos- ar krēslu pacēlāju līdz Lomņicke Sedlo(2196m v.j.l.) vai ar slēgto pacēlāju uz otro augstāko Slovākijas virsotni-Lomņicky Štit(2634m v.j.l.).

Vakarā piedāvājam doties uz ,,Laupītāju krodziņu” un izbaudīt slovāku nacionālos ēdienus un dažādus pārsteigumus čigānu mūzikas pavadībā.

Nakts viesnīcā.



4. diena-

Brokastis viesnīcā. Pārbrauciens līdz zemajiem Tatriem. Demanovas stalaktītu alu apmeklējums. Demanovas stalaktītu alas ir lielākās un arī pašas krāšņākās visā Slovākijā.

Oravas pils, kura atrodas uz klints 112 m augstumā pie Oravas upes, viens no visapmeklētākajiem objektiem Slovākijā. Ekskursija pilī vietējā gida vadībā krievu valodā. Pilī ir apmēram 88 istabas, bet muzeja ekspozīcijā 20 000 eksemplāri. Pirmās ziņas par pili ir jau no 1267. gada. Ceļš līdz Polijai. Nakts viesnīcā Polijā.



5. diena-

Brokastis. Ceļā: Polija, Lietuva. Vēlu vakarā ierašanās Rīgā.

*-pastaiga pa kalniem iespējama tikai labos laika apstākļos. Sliktos laika apstākļos programma var tikt mainīta.

Travellatvia iesaka


Īpašie piedāvājumi Skatīt citus
Ceļojumu meklētājsß



Kontinents

VienalgaEiropa
ĀfrikaĀzija
Z-AmerikaCentrālā amerika
D-AmerikaAustrālija un okeānija

Atpūta

EksotikaPie jūras
Siltās zemesKalni
Pie ekvatora

Apskates objekti

Pasaules brīnumiSlaveni muzeji
Vulkāni

Ziņu izsūtīšana