PARK HOTEL LATGOLA***

Adrese: Ģimnāzijas 46, Daugavpils
Telefons: 371 65404900
Fakss: 371 65420932
Mājas lapa: www.hotellatgola.lv
E-pasta adrese: reception@hotellatgola.lv
 
VIESNĪCASNAKTSMĪTNESRESTORĀNIBĀRIUZ PASŪTĪJUMUBILJARDSSAUNAKONFERENČU ZĀLESAUTO STĀVVIETAVEIKALI

Viesnīca "Park Hotel "Latgola" - tas ir mājas siltums, komforts un skaistākā Daugavpils ainava pašā pilsētas sirdī. Šī būs labākā vieta Jūsu atpūtai un biznesa darījumiem, jo šeit Jūs vienmēr jutīsieties īpaši un gaidīti!

Park Hotel Latgola*** būs lieliskākā vieta Jūsu atpūtai un biznesa darījumiem!

Mēs piedāvājam:

Numuri:

Park Hotel "Latgola" pašā Daugavpils pilsētas centrā viesu ērtībai piedāvā 118 labiekārtotus numurus:

  • 66 standarta divvietīgos numurus
  • 45 biznesa klases divvietīgos numurus
  • 6 divvietīgos lukss numurus
  • 1 apartamentus

Visas istabas ir iekārtotas lakoniskā skandināvu stilā. Istabu aprīkojumā ietilpst TV, telefons, fēns, interneta pieslēgums. Ir pieejamas smēķētāju un nesmēķētāju istabas, 2 numuri viesiem ar īpašām vajadzībām.

 

Restorāns PLAZA

Restorāna PLAZA galvenā priekšrocība ir unikālais skats uz Daugavpils pilsētas ainavu no putna lidojuma, jo restorāns atrodas viesnīcas 10.stāvā. Klusā, nesteidzīgā atmosfēra, oriģinālais interjers, laipnā apkalpošana un izsmalcinātie ēdieni sagādās neaizmirstamus mirkļus ikvienam apmeklētājam. Restorāns vienlaikus var uzņemt līdz 100 personām, tāpēc tā ir ideāla izvēle korporatīvo pasākumu, ballīšu, kāzu svinību un citu saviesīgu pasākumu organizēšanai.

 

Konferenču zāle un semināru telpas

Viesnīca piedāvā dažādu platību telpas konferencēm un semināriem. To ietilpība, plašais un modernais aprīkojums, dažādās izvietojuma iespējas, kā arī gaišie pasteļtoņi un nepiespiestā atmosfēra nodrošinās Jums vajadzīgo darba gaisotni un palīdzēs sasniegt cerētos rezultātus.

Jūsu vajadzībām piedāvājam:

  • 1 lielo konferenču zāli līdz 180 personām
  • 2 semināru telpas līdz 25 personām
  • 2 semināru telpas līdz 15 personām.

Viesu ērtībai tiek piedāvāta kafijas paužu, pusdienu, vakariņu un banketu organizēšana.

 

Sauna un džakuzi

Pēc saspringtas darba dienas mēs vēlamies piedāvāt viesiem iespēju veselīgi atpūsties, tādēļ piedāvājam atjaunot labsajūtu saunā un burbuļojošā džakuzi. Atpūtas telpas ir paredzētas grupām līdz 20 personām un tās var izmantot gan dzimšanas dienu svinībām, gan citiem mazāk oficiāliem pasākumiem. Daugavpils ainava no viesnīcas 10.stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara atmosfēru!

Tūrisma birojs

Jebkuram klientam ir svarīgi saņemt maksimāli daudz informācijas un kvalitatīvus tūrisma pakalpojumus vienkopus, kas arī ir mūsu galvenais uzdevums. Tūrisma birojs piedāvā:

  • Ekskursiju braucienus pa Latgali, Latviju un Baltijas valstīm
  • Aviobiļešu pārdošanu
  • Autobusu biļešu pārdošanu
  • Krievijas un Baltkrievijas vīzu noformēšanu
  • Dažādu veidu apdrošināšanu
  • Atpūtas braucienus uz Baltkrievijas sanatorijām
  • Transporta pakalpojumus

Biljarda zāle

Mēs piedāvājam arī biljarda zāli viesnīcā Park Hotel Latgola! Te ir 2 krievu biljarda galdi, 1 snukeram un 8 amerikāņu biljarda galdi!

 

= AKTUALITĀTES!

 BIZNESA PUSDIENAS

Restorāns PLAZA katru darba dienu no plkst. 12.00 līdz plkst. 15.00 piedāvā BIZNESA PUSDIENAS, kas maksā tikai 4,00 Eur!

Pusdienu piedāvājumā ietilpst divas zupas, divi karstie pamatēdieni, divas piedevas pēc izvēles un dārzeņu salāti. Kā arī augļu dzēriens vai kompots! Ēdienkarte tiek mainīta katru dienu.

Biznesa pusdienas ir ļoti izdevīgs variants, ar ko uzcienāt savus viesus, sadarbības partnerus vai semināru un konferenču apmeklētājus!

Tūristu grupām, kas viesojas Daugavpilī sestdienās un svētdienās, piedāvājam biznesa pusdienu komplektus, iepriekšvienojoties par ēdienkarti!

Garšīgas un sātīgas pusdienas garantētas! 

 

SVINĪBAS SAUNĀ & DŽAKUZĪ 

Ko Jūs teiktu par jauka vakara pavadīšanu viesnīcas Park Hotel Latgola saunā un džakuzi!!!! Mūsuprāt, ļoti piemērota vieta atpūtai vai svinībām neoficiālā gaisotnē gan draugu un radu, gan kolēģu kompānijā!

Tādēļ esam izstrādājuši jaunu un izdevīgu piedāvājumu!

Tagad un turpmāk, ja īrējat uz visu vakaru (5 stundām):

Saunu un džakuzi ( līdz 10 pers.) – tikai 110.00 € 

Saunu/džakuzi un VIP telpu (līdz 25 pers.) – tikai 145.00 € 

Kas var būt labāks, kā plunčāties burbuļojošā vannā pēc karstas saunas un raudzīties uz Daugavpils ainavu no putna lidojuma redzesloka!





Travellatvia iesaka


 
Kur atpūsties Latvijā ? Lasiet vēl
Nosaukums:
Paplašinātais meklētājs
Iesakam apmeklēt Skatīt citus

Dienas foto

Dienas foto

Ziņu izsūtīšana

Notikumu kalendārs